24 Σεπ 2010

Να λειτουργήσει ανεμπόδιστα ο AIR 104.4 FM

Πληθαίνουν και ξεπερνούν τα σύνορα οι δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον Athens International Radio – AIR 104.4 FM. Όλες οι ξενόγλωσσες κοινότητες της Αθήνας, πολλές προσωπικότητες και απλοί φίλοι - ακροατές του AIR 104.4 FM εκφράζουν την αντίθεση τους στην παρεμπόδιση της λειτουργίας του σταθμού. Μιλούν με τα θερμότερα λόγια για την ενημερωτική και κοινωνική υπηρεσία που προσφέρει ο AIR 104.4 και ζητούν να βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του, γιατί όπως λένε “την έχουν ανάγκη”. Επίσης από τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης μας έστειλε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την κατάσχεση του πομπού του ξενόγλωσσου προγράμματος AIR 104,4 του δημοτικού ραδιοσταθμού ΑΘΗΝΑ 9.84:

Ο Ιταλός πρέσβης για τον AIR 104.4

Ο Ιταλός πρέσβης στην Αθήνα Φραντσέσκο Πάολο Τρουπιάνο φιλοξενήθηκε για την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη, ζωντανά, στα μικρόφωνα του Athens International Radio 104.4 fm στην εκπομπή Polvere di Stelle του Τάσου Μαυρή, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2010, στις 8-9 το βράδυ.
Ο Ιταλός πρέσβης χαρακτήρισε “άριστη πρωτοβουλία” τη δημιουργία του AIR 104.4 και εξέφρασε την άποψη ότι, “αν το θέμα είναι μόνο διοικητικό ίσως θα πρέπει να βρεθεί μια λογική λύση” για την ανάκτηση του πομπού του σταθμού.
.