5 Οκτ 2010

Το Eλληνοκινεζικό Επιμελητήριο ευχαριστεί

Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον Athens International Radio - AIR 104.4 FM, το ξενόγλωσσο πρόγραμμα του ΑΘΗΝΑ 9.84.

Το Eλληνοκινεζικό Επιμελητήριο “ζητά από όλους τους αρμόδιους να παρέμβουν ώστε να συνεχίσει ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός το κοινωφελές και χρηστικό του έργο. Στη χώρα μας ζουν κι εργάζονται  περισσότεροι από 10.000 Κινέζοι – αναφέρει η σχετική ανακοίνωση - ενώ είναι γνωστό πως γίνονται προσπάθειες για την προσέλκυση περισσότερων Κινέζων τουριστών.


Η ύπαρξη ενός ραδιοφώνου με ειδήσεις και χρηστικές πληροφορίες και στα Κινεζικά, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη και αξιοποιήσιμη για την επικοινωνία των  ξένων συμπολιτών μας και ο Athens International Radio-AIR 104.4 FM ενημερώνει αλλά και ψυχαγωγεί τους ξένους και δη τους Κινέζους που ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα, τους μετανάστες, τους επισκέπτες της πόλης και όλους τους Αθηναίους που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς εξελίξεις.

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ευχαριστεί όλους τους συντελεστές, συνεργάτες και παραγωγούς του ξενόγλωσσου προγράμματος AIR 104.4 FM του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων, για την προβολή των προοπτικών της ελληνοκινεζικής συνεργασίας από τις αρχές της λειτουργίας του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου